Home » Gezondheid » schokbehandeling therapie in Rotterdam

schokbehandeling therapie in Rotterdam

shockwave therapie Rotterdam

Fysiotherapeutische behandeling met shockwave kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. De fysiotherapeut plaatst de patiënt onder een algemeen of warm stoombad (dit verbetert de circulatie en verwijdert melkzuur uit het lichaam) of in een chiropractische stoel (dit helpt om de spierkracht van de patiënt te herstellen). Als alternatief kan zij/hij ook warmte- of ijskompressen aanbrengen (om de pijn te verminderen en de zwelling te verminderen).

Hoe werkt schokgolftherapie?

De behandelingsprocedure is eenvoudig genoeg. De patiënt moet met het gezicht naar beneden gaan liggen en druk uitoefenen op het behandelde lichaamsdeel met behulp van een zakdoek of een handdoek. Vervolgens legt de therapeut zijn hand op de wortels van de handpalm van de patiënt en houdt de zakdoek of handdoek op borsthoogte.

Terwijl de druk wordt uitgeoefend, wordt een microampbellute momentschakelaar op de zakdoek ingebracht. De druk, of theratch, wordt danCommunity kan opmerken dat de nagels van de vingers en tenen beginnen terug te groeien. apotheken zullen vaak informatiebladen onder de toonbank leggen voor geïnteresseerde patiënten.Niet alle patiënten vinden het prettig dat de audioloog enkele uren voor hun geplande behandelingen in de apotheek aanwezig is.

Een behandeling van shockwave therapie in Rotterdam doet wonderen

Fysiotherapie verwijst naar het gebruik van verschillende massages en lichaamsstrekkingen om de soepelheid en de capaciteit van het lichaam te verbeteren. Het omvat zachte weefsel therapie om gespannen en stijve spieren te verlichten, evenals tractilactische schokgolven die spieren en spasmen conditioneel schokken om te ontspannen en de spanning in het zachte weefsel te verlichten.

Het is een veel voorkomende misvatting dat fysiotherapie niet doeltreffend kan zijn voor het herstel van beschadigd lichaamsweefsel. Kraakbeenchirurgie is in feite zeer succesvol bij de behandeling van stijfheid, pijn en benauwdheid van gewrichten na een trauma. Gewrichten die geopereerd zijn, worden met behulp van een prothese weer in orde gebracht. Na de operatie herstelt het lichaam sneller omdat het lichaam zich concentreert op het nieuwe stuk kraakbeen dat op het gewricht wordt geplaatst.